Over mij

mijn naam is jordy jonkheer

MIJN PASSIE IS OM JOUW DOELEN TE BEHALEN!

Je hebt een opwindende reis doorgemaakt! Het is inspirerend om te zien hoe je bent gegroeid en obstakels hebt overwonnen op weg naar het verwezenlijken van je dromen als een MMA-vechter. Hier is je verhaal met de correcties:

Zeven jaar geleden begon mijn avontuur met kickboksen, een tijd waarin ik worstelde met overgewicht en waren mijn vaardigheden nog in ontwikkeling. Mijn vader en ik waren aan het kijken hoe Rico Verhoeven de overwinning pakte. Die avond wist ik het, dit wil ik ook! Ik begon me te verdiepen in hoe je moest afvallen en begon met kickboksen.

Ik besprak mijn ambitie met Alex Hart, mijn coach op dit veeleisende pad. Hij legde uit dat er nog veel werk te verzetten was voordat ik klaar was voor mijn eerste wedstrijd. Ik was hier toe bereid en begon hier aan te werken. Onder de begeleiding van Alex begon ik mijn lichaam te transformeren, niet alleen om gewicht te verliezen, maar om sneller en behendiger te worden.

Gedreven door vastberadenheid, ging het mij niet snel genoeg en besloot ik het volgende te doen: crashdiëten. Ik moest van mezelf zo snel mogelijk vechten, het voelde alsof de tijd begon te dringen. Maar deze snelle route bracht me uit balans. Ondanks mijn aanzienlijke vooruitgang raakte ik geobsedeerd door mijn vetpercentage, en zo belandde ik in een cyclus waarin ik alleen maar minder en minder lichaamsvet wilde. In een half jaar tijd was mijn vetpercentage van 35% naar 5.9% gegaan. Mijn vrienden en familie begonnen zich zorgen te maken, allemaal waren ze bezorgd om mijn welzijn. Ik besefte dat ik dit moest veranderen.

Met vastberadenheid en verstandige keuzes begon ik aan een nieuw hoofdstuk. Ik omarmde lean-bulken, waarbij ik niet alleen in spiermassa groeide, maar ook in inzicht en zelfbewustzijn. Een vetpercentage van 6% toonde mijn vastberadenheid, maar ik leerde dat balans essentieel was om dit vol te blijven houden.

Het pad naar succes kende pieken en dalen. Een blessure leek mijn droom te dwarsbomen, maar met de steun van mijn coaches Niels en Alex, Twan Zoetendaal (Fysio) en mijn eigen vastberadenheid en discipline, stond ik toch in de ring en vocht ik mijn eerste wedstrijd. Hoewel de overwinning op dat moment aan me voorbijging, was het een cruciale stap in mijn reis.

Het noodlot bleef me uitdagen, en de blessure was door een ongeluk tijdens de training weer terug gekomen maar dit keer veel erger. Samen met Twan (Fysio), de fysio die mijn herstel mogelijk maakte. Na maanden van toewijding en hard werk herwon mijn pols zijn kracht en kon ik weer langzaam trainen. Tijdens deze ervaring wekte ik interesse in MMA. Bij MMA VLAARDINGEN vond ik mijn volgende uitdaging en investeerde ik een jaar in intensieve training bij Team MMA Vlaardingen.

Na talloze uren van toewijding, bloed, zweet en doorzettingsvermogen stond ik opnieuw in de schijnwerpers. Een bokswedstrijd liet mijn groei zien, en ik behaalde de overwinning op punten. Maar dit is pas het begin. Mijn ultieme doel is helder: een professionele MMA-vechter worden.

Het leven van een vechter zou ik nooit willen missen maar ken zijn ups en downs. Na 1.5 jaar hard getraind te hebben heb ik tijdens de training een beschadigde zenuw opgelopen in mijn linker arm. Samen met Twan (Fysio) ben ik bezig met mijn herstel en comeback. Na deze blessure is het tijd om te laten zien wat ik kan en gaan we de kooi in!

Laat mijn reis je inspireren. Ik was ooit op hetzelfde punt waar jij nu staat, en ik heb obstakels overwonnen, lessen geleerd en mijn vastberadenheid gevoed om mijn dromen te verwezenlijken. Sluit je aan bij mijn verhaal, omarm de uitdagingen en bereik je doelen net zoals ik dat heb gedaan. Samen kunnen we ongekende hoogten bereiken. Mijn reis is een bewijs dat succes wacht op degenen die nooit opgeven.

Vandaar mijn motto: ”The body achieves, what the mind believes!”
Maar alleen als je hier keihard voor wilt werken en bereid bent om er dingen voor op te offeren!

#TeamJonkheer

Eerste Wedstrijd

WV Productions - foto's gym (4 van 4)

Sporten:

Certificaten:

mijn visie

ik wil mensen mijn ervaring en passie mee geven om de top te bereiken,
if you want to be a champion, you must live and train like one

Door jezelf met de beste te omringen word het beste in jouwzelf omhoog gehaald.
Dat probeer ik hier aan jouw mee te geven.

LIVE AND TRAIN LIKE A CHAMPION AND YOU WILL BECOME ONE!

Alles is mogelijk, als je er zelf maar in geloofd.
Jij bent de enige die erin hoeft te geloven omdat jij ook de enige bent die het werk moet leveren.
Zodra jij bereid bent om ervoor te werken en dingen op te offeren gaat het je lukken!

IF YOU’RE WILLING TO PUT IN THE WORK, THE RESULTS WILL COME!

image (2)

Instagram

@jordy_Jonkheer
@MMA_Jonkheer

Jordy Jonkheer
image (2)
Db

You cannot copy content of this page